26 de străzi din Bistrița, asfaltate anul acesta. Pe ce artere se lucrează săptămâna viitoare

 -  -  21067


Anul acesta, Primăria Bistrița a reabilitat 26 de străzi din municipiu, iar lucrările vor continua în perioada următoare și pe alte străzi.

Pentru anul în curs, Primăria Bistrița a anunțat că vor fi reabilitate din bordură-n bordură 50 de străzi din oraș, programul de asfaltare fiind demarat în primăvară. Până acum au fost asfaltate 26 din cele 50 de străzi curpinse în programul de reabilitare. Numai în această săptămână s-au efectuat lucrări pe străzile Ion Vidu, Caraiman, Apicultorilor și Iosif Vulcan.

Pe strada Ion Vidu lucrările au durat mai mult, având în vedere faptul că fundația drumului era serios afectată în urma numeroaselor intervenții la rețelele de utilități efectuate de-a lungul timpului”, au anunțat reprezentanții Primăriei Bistrița.

Și săptămâna viitoare se vor efectua lucrări, fiind programate să intre în reabilitare străzile Horea, Cloșca și Crișan.

”Lucrările sunt finalizate pe fiecare stradă doar după ridicarea gurilor de canalizare la nivelul carosabilului, schimbarea ramelor și capacelor cu altele noi și realizarea marcajelor rutiere”, au mai precizat reprezentanții Primăriei Bistrița.

988280cookie-check26 de străzi din Bistrița, asfaltate anul acesta. Pe ce artere se lucrează săptămâna viitoare
2 notes
192 views
bookmark icon

2 thoughts on “26 de străzi din Bistrița, asfaltate anul acesta. Pe ce artere se lucrează săptămâna viitoare

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.