FOTO: Trafic îngreunat în Bistrița, din cauza unor lucrări la rețeaua de gaze naturale

Circulația rutieră se desfășoară cu restricții, astăzi, în Bistrița, din cauza unor lucrări la rețeaua de gaze naturale.

La intrarea pe strada Mihail Kogălniceanu traficul este închis, deoarece angajații companiei Dianova Instal lucrează de mai multe zile la rețeaua de gaz. Întrucât s-au efectuat săpături, în acea zonă nu se poate circula.

Municipalitatea face apel la conducătorii auto să respecte semnificația indicatoarelor rutiere amplasate în zonă. Șoferii sunt rugați să opteze pentru rute alternative pentru a nu se crea blocaje.

Restricţiile rutiere sunt impuse pentru înlocuirea unor conducte şi branşamente la reţeaua de gaze naturale.

kogalniceanu (2) kogalniceanu (3) kogalniceanu (4) kogalniceanu (6)

One comment

  1. La canal pe Dogarilor, se execută a 5- a intervenție, au mai spart și o conductă de apă așa că pietrele săltărețe a primarului sunt praf. Interesant este faptul că imobilele de aici au fost construite între cele două războaie și până la intervenția ” profesionistă a primăriei Bistrița totul a mers perfect, acum ne distrug și nervii ” profesioniștii ăștia . Mai mult, aruncă bani și pe ” trotoarele ” de pe această stradă care sunt de o palmă în marea majoritate.