Primarul Crețu despre străzile peticite: ”Niciodată peticul nu este la fel ca sacul!”

 -  -  1


Pe mai multe străzi din Bistrița se efectuează la ora actuală lucrări la rețeaua de gaze naturale. Conductele sunt înlocuite pentru a evita apariția unor probleme. Multe dintre aceste străzi se află în zona Centrului Istoric, precum străzile Mihail Kogălniceanu sau Nicolae Titulescu.

Primarul Ovidiu Teodor Crețu a vorbit despre aceste lucrări în urma cărora străzile sunt din nou sparte.

Avem acum la nivel de municipiu străzi care, datorită lucrărilor la gaz, sunt din nou sparte și iarăși vom avea probleme. Desigur că ele vor fi reparate, dar reparația, așa cum se știe, niciodată nu este peticul la fel ca și sacul, deci se vor cunoaște. Însă, din păcate, nu putem să procedăm altfel, pentru că aceste conducte de gaz au un anumit termen de viață, dacă nu se înlocuiesc la timp, încep să apară probleme și noi nu am avut explozii din această cauză și nici nu dorim să avem, de aceea am încercat să facem cât mai ordonat această înlocuire a rețelelor, modernizare a lor, dar inconvenientul apare oricum” a declarat primarul.

Din cauza lucrărilor, circulația rutieră se desfășoară cu restricții, iar municipalitatea face apel la conducătorii auto să respecte semnificația indicatoarelor rutiere amplasate în zonă. Șoferii sunt rugați să opteze pentru rute alternative pentru a nu se crea blocaje.

1 notes
0 views
bookmark icon

One thought on “Primarul Crețu despre străzile peticite: ”Niciodată peticul nu este la fel ca sacul!”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.