3 cu MAPA, nimeni cu SAPA! Iulius “mia de euro” Dumitru angajează încă doi directori pentru Parcul Industrial Sărata SUD. Vor fi 3 directori cu 1.000 de euro pe lună care taie frunze la câini!

azSocietatea Business Park Sud administrează Parcul Industrial Sărata. Până acum singurul angajat este Iulius Dumitru, cel care are o mie de euro pe lună, plus diurnă, transport, cazare pentru atragerea de investitori care să populeze acest parc și să producă locuri de muncă. deocamdată NU există nicio firmă care să anunțe că vina la Bistrița să-și deschidă un punct de lucru.

Societatea a fost înființată în data de 2.10.2012, având la bază Hotărârea Consiliului Local  al municipiului Bistrița nr. 109 din data de 20.09.2012.

 

 

Se caută 2 directori de umplutură să-l ajute de Iulius “mia de euro” Dumitru la frunzărit. Astfel TRIO-ul de LUX cheltuie la 3.000 de euro pe lună numai pe salarii…

 

 

 

Se caută  un Director TEHNIC

Se oferă:

– salariu: 4.000 de lei,
– acces la facilitățile de recreere a organizației
– decontarea transportului
– program: de luni până vineri de la 8.30 – 16.30

Activități:

– asigură un climat de muncă eficient în cadrul organizației

– coordonează activitățile organizației, în special buna-funcționare a infrastructurii comune a Parcului Industrial. Va răspunde de rețelele de utilități, de iluminat electric, de întreținerea carosabilului, de sediul administrativ ce se va construi.
– planifică, organizează și coordonează activitatea depozitului de materiale, a atelierului de reparații și a depozitului de transporturi
– participă activ alături de conducerea parcului la programe de marketing și la stabilirea de politici eficiente.
– reparații și revizii la echipamente, estimează și stabilește personalul tehnic necesar
– va lua măsuri de îmbunătățire a activității
– păstrează echilibrul echipei și menține o atmosferă de lucru favorabilă.

Condiții:

– studii tehnice superioare
– experiență în muncă minim 10 ani
– pregătire de specialitate minim 5 ani
– carnet de conducere și autoturism propriu

azzDirector EXECUTIV

– salariu 4.000 de lei
– concediu cu plată pentru formare profesională
– în cazul rechemării din concediu, societatea va plăti cheltuielile salariatului și a familiei sale, precum și prejudiciile suferite
– facilități de recreere
– plata transportului către Parcul din Sărata

– program: de luni până vineri de la 8.30 – 16.30

Atribuții:

– organizează licitațiile pentru alocarea parcelelor de teren din incinta parcului industrial
– asigură un climat de muncă eficient în cadrul organizației
– atribuie și deleagă responsabilități către ceielalți subordonați în mod eficient
– monitorizează circulația informației
– sesizează prompt disputele pentru a preveni extinderea acestora
– menține relații de colaborare cu partenerii din domeniu
– promovează produsele și serviciile organizației
– apără interesele organizației

Cerințe: studii superioare , experiență în muncă 10 ani, experiență 3 ani în accesarea fondurilor nerambursabile.

 

Bate vântul prin Sărata Sud, dar staff-ul se lăfăie în excursii „de serviciu”, prin străinătate. Pentru efortul din stărinătate se acordă 6.000 de lei – DIURNĂ… asta DA NESIMȚIRE!

s03Iulius Dumitru participă la forumuri, întâlniri de afaceri. Până acum, a vizitat Finlanda și a fost present la o serie de întâlniri specifice. În 2015 va participa la 8 forumuri în străinătate. Diurna este de 6.000 de lei/eveniment, iar cheltuielile de avion, cazare, masă sunt suportate din bani publici. Continuăm să demascăm cheltuielile INUTILE ale acestui proiect cu randament scăzut în implementare, dar care este sugativat din toate pozițiile de o șleahtă de liberali, ce cresc în umbra administrației Ovidiu Crețu.

Parcul Industrial Sărata, finanțat cu bani din bancă. O investiție care a cheltuit 4 MILIOANE de euro din împrumutul luat de Ovidiu Crețu

s01Ideea înființării unui Parcul Industrial la Sărata le aparține liberalilor din Consiliul Local, care funcționau în alianță cu Ovidiu Crețu. A fost trocul pentru care au susținut accesarea unui împrumut în valoare de 10 MILIOANE de euro. O parte din bani vor merge pe investiții gen Wonderland, iar 4 MILIOANE de euro reprezintă co-finanțarea acestui proiect.

 

Proiectul este co-finanțat din împrumutul DUBIOS a lui Ovidiu Crețu, susținut de liberalii din Consiliul Local. Cost FINAL Parc Sărata Sud: 35.170.442,56 lei. (8 milioane de euro)

– 50% din bani, adică 4 milioane de euro sunt luați din bancă
– 20 de ani este perioada de rambursare a împrumutului accesat în numele bistrițenilor, de către aleșii locali.

Pe 2015, bugetul Societății Bistrița Park Sud este de 550.000 lei, împărțiți astfel:

– 8 forumuri X 4.500 de lei (taxa de participare) = 36.000 de lei
– Deplasări străinătate la aceste forumuri: bilete de avion, taxe de aeroport 8 x 4.000 de lei = 32.000 de lei.
– Deplasări în țară : 10.000 de lei
– Diurne deplasări interne: 10.000 de lei.
– Diurne deplasări externe: 6.000 de lei/eveniment x 8 evenimente = 48.000 de lei.
– 1 x abonament revistă de specialitate costă 375 de lei pe lună x12 luni = 4.500 de lei
– Consultanță juridică : 20.000 de lei/an. Vor primi consultanță cu 200 de lei ora, (minim 8 ore pe săptămână).
– Hosting : 1.000 de lei /lună x 12 luni = 12.000 lei
– Evenimente locale de promovare: 5 x 3.000 de lei = 15.000 de lei
– Protocol: 500 de lei x 10 luni = 5.000 de lei
– Promovare media, inclusiv crearea identității vizuale: 20.000 de lei.

 

Cele 3 funcții de director au fost bugetate, iar după aprobarea Regulamentului de Funcționare și a organigramei se vor organiza concursuri pentru ocuparea posturilor de LUX… dedicate unui cerc restrâns de manageri cu conexiuni liberale, cum este și cazul lui Iulius Dumitru…

Astfel, Parcul Industrial Sărata va avea un management de TOP, compus din trei directori și nicio firmă care să activeze propriu-zis…

 

azzaCitește și: https://www.ziardebistrita.ro/societatea-de-muls-banul-public-sarata-sud-inca-doi-director-pusi-la-dublaj-alaturi-de-iulius-mia-de-euro-dumitru-e-strigator-la-cer-cum-se-lafaie-baietii-astia-in-interesul-oras/
Comentarii

 • Au un buget exorbitant si ei vin cu 12 scrisori de intentie dupa ce au cheltuit cateva miliarde. Si alea sunt trimise pe mail. Asta da job 🙂

 • Pentru informarea dvs. și mai ales a cititorilor, vă transmit următoarele:
  1) Există 12 scrisori de intenție din partea unor companii care doresc să intre în parcul industrial, atrase fiind de condițiile foarte bune, de infrastructura la cheie, precum și de prețurile rezonabile.
  2) Directorul de utilități și directorul executiv vor fi angajați de îndată ce investiția va fi gata și rezidenții vor intra în parc, așa încât nimeni nu ”frunzărește”, așa cum afirmați dvs. în articol.
  3) Administratorul nu are nici pe departe 1.000 euro salariu, ci doar 2.822 lei net. Consider că, la nivelul de pregătire profesională și responsabilitatea funcției, nu este nimic spectaculos. Poate ar fi bine să știți că, timp de 8 luni, între octombrie 2012 și mai 2013, administratorul a prestart pro-bono pentru societatea Business Park Bistrița Sud SRL. De asemenea, până la aprobarea primului buget și virarea efectivă a banilor de către asociatul unic, am pus gratuit la dispoziția societății tehnică de calcul și abonament telefon mobil. Mai mult, tot începând cu octombrie 2012, autoturismul meu personal marca Citroen C5 este pus gratuit la dispoziția societății.

  Privite prin ochii unui ziarist care dorește să-și crească numărul de cititori, informațiile “spectaculoase”, dar scoase din context, sunt cel mai facil mod de a atrage atentia. Totuși, un ziarist adevărat este doar acela care efectuează o documentare completă și cere opinia tuturor părților. Ați putea avea surpriza să aflați informații mult mai interesante pentru cititorii dumneavoastră decât cifrele dezlânate, prost interpretate și scoase complet din context pe care le-ați oferit în articolele de până acum referitoare la parcul industrial.

 • O sa fie un concurs de fatada pt ca va intra tot cine trebuie

Caricatură

Ziar de Bistrita