Economic

3 MILIOANE de euro pe canalizare pluvială la Polivalenta din Wonderland! FRASINUL a prins contractul cu Consiliul Județean!

 -  - 


Consiliul Județean a atribuit un contract în valoare de 3 MILIOANE de euro pentru realizarea rețelei de canalizare pluvială în Wonderland. Terenul este instabil și obiectivele din zonă ar putea fi afectate de alunecări ale terenului.

Conform precizărilor din caietului de sarcini, se va realiza canalizarea pluvială subterană pentru cele 4 zone!

  • Zona 1 – Teren de atletism,
  • Zona 2 – Baza sportiva şi de agrement,
  • Zona 3 – Stadion,
  • Zona 4 – Sala Polivalenta) şi realizarea a unei rigole pentru colectarea apelor meteorice de pe versant fără a se asigura rolul de retenţie (bazin de retenţie) pe zonele 1, 2, 3, iar pe zona 4 se realizează colectarea şi deversarea apelor meteorice în reţeaua pluvială proiectată.

Acest scenariu satisface cerinţele studiului de colectare şi descărcare ape pluviale, respectiv un bazin de retenţie mai mic, de aproximativ 1800 .

FRASINUL va realiza servicii de elaborare a documentaţiei tehnico-economice fazele PAC, POE, PT şi DDE, asistenţă tehnică din partea proiectantului şi execuţie lucrări pentru acest obiectiv.

FRASINUL și MIS Grup s-au luptat pentru contractul de 3 MILIOANE de euro!

Cele 2 companii au participat la licitația organizată de Consiliul Județea, iar contractul a fost câștigat de FRASINUL. VALOARE CONTRACT: 14.958.000 lei ( 3 MILIOANE de euro).

Compania FRASINUL realizează lucrările la Sala Polivalentă (lucrări în valoare de 19 milioane de euro, finanțate din bani guvernamentali).  

Lucrările de colectare a apelor pluviale sunt finanțate din bugetul Consiliului Județean!

Citiți și:

114 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.