30.000 de lei AMENDĂ pentru deșeuri ARUNCATE în natură! Un bărbat din Livezile a primit „premiul. L-au prins pentru c-a uitat un document în grămada de gunoaie!”

Inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud în parteneriat cu Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud și Inspectoratul de Jandarmi Judeșean Bistrița-Năsăud verifică în permanență zonele predispuse abandonului de deșeuri din județul nostru atât prin monitorizare video cât și prin controale la fața locului.

În urma acestor acțiuni, a fost identificat și amendat cu suma de 30.000 lei cetățeanul P.L. din Livezile, care a abandonat deșeuri pe malul râului Bistrița, pe raza localității Livezile. Fapta acestuia este de neînțeles având în vedere că operatorul de salubritate Supercom preia de la poarta casei orice tip de deșeuri generate în gospodărie.

Deșeurile se colectează de la poarta casei, în cadrul programului de colectare a deșeurilor menajere și reciclabile, sau în cadrul campaniilor gratuite de colectare a deșeurilor voluminoase și vegetale. Predarea deșeurilor la centrele de colectare din județ se face gratuit, inclusiv pentru deșeurile provenite din construcții în limita a 200 de kg / an / gospodărie.

„Avem responsabilitatea de a lăsa copiilor noștri o lume mai bună și mai curată. De aceea vom avea zero toleranță față de cei care nu respectă natura și mediul înconjurător și care sfidează bunul simț și comunitatea în care trăiesc.

Haideți să facem Bistrița-Năsăud un județ mai curat!” – au transmis reprezentanții A.D.I Deșeuri.

Check Also

Casă din Bistrița Bârgăului, mistuită de flăcări

Un puternic incendiu a izbucnit duminică seara la o casă din lemn din localitatea Bistrița …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.