No’ astea da investiții de campanie! 300.000 de euro pentru mașini de plimbat artiștii prin județ: un autocar și un microbus. Da’ microbusul ce-l aveați până acum de ce NU e bun?

Centrul Județean pentru Cultură continuă investițiile în 2016. Fără un sediu adecvat pentru desfășurarea activităților, Centrul Județean achiziționează un microbus cu 7 locuri, în condițiile în care instituția mai deține un astfel de microbus, marca Mercedes Sprinter, care se prezintă în condiții bune, atât estetic, cât și mecanic.

 

 

 

 

 

 

Licitația pentru microbusul nou este în curs de desfășurare.

Condiții: an fabricație 2016, motor minim 2.200 cmc, diesel, minim 190 C.P, tracțiune integrală-permanentă, cutie automată, culoare  gri-metalizat, geamuri fumurii spate, jante, sistem video de parcare, tapițerie piele, monitorizare a presiunii din pneuri.

Valoare estimată: 250.000 de lei.

Promisiunea lui Radu Moldovan: AUTOCAR de 12 MILIARDE! Oare era necesar?

Cea mai scumpă investiție la acest capitol o reprezintă un autocar de 55 locuri, estimat la 1.2 milioane de lei. Autocarul va fi achiziționat din banii publici ai județului și va deservi Centrul Județean pentru Cultură.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În mandatul lui Radu Moldovan s-au mai achiziționat mașini noi pentru Consiliul Județean, Muzeul Județean, Biblioteca Județeană și Salvamont.

Cultura e în agonie, dar managerii investesc în confort-sporit. Dorel Cosma are autocar de 500.000 de euro, Logan, microbus. Țărmure i-o ia pe urme și crește confortul artiștilor cu mașini de 300.000 de euro

Autocarul marca “Neoplan” al Casei de Cultură a costat aproximativ 500.000 de euro și a fost cumpărat în urmă cu câțiva ani, prin leasing operațional. Un autocar identic deține clubul de fotbal “Dinamo”, autovehiculul fiind considerat vârf de gamă la acea vreme. Instituția condusă de Dorel Cosma mai deține un Logan și un microbus cu 7 locuri.

 

 

La capitolul vehicule, Țărmure îl egalează pe Cosma și într-un singur an cumpără mașini de 300.000 de euro (un autocar și un micobus).

 

Re-confirmat la șefia instituție, Gavril Țărmure managerul Centrului Județean pentru Cultură are în față un an electoral și posibilitatea de a pimba artiștii instituției în campanie cu noile mașini, care au costat în total 300.000 de euro.

 

 

 

 

 

 

 

Citiți și: “Trei Doamne și toți trei!…”

https://www.ziardebistrita.ro/trei-doamne-si-toti-trei/
Comentarii

  • Sa le fie rusine. Nu asa sa face management pt ca banii sunt ai tuturor

  • Bani puteu fi bagati in alte investitii necesare judetului (aparatura medicala, drumuri etc) nu sa plimbe muzicantii care se declara privati si ar trebuii din bani lor sa-i asigure transportul pentru ca bani iau cu nemiluita si fara sa declarea tot.

Caricatură

Ziar de Bistrita