Consiliul Județean caută firmă care să construiască 2 poduri METALICE: unul peste Valea Mare (în Purcărete) și altul peste Valea Răchiții (în Breaza)! Contractul estimat la 300.000 de lei va fi atribuit-direct firmei care dă prețul cel mai mic!

Consiliul Județean va construi două poduri, în zona de câmpie a județului, în locul unor poduri vechi. Investiția se va realiza din bugetul județean, iar firma va fi selectată prin achiziție directă. Contractul privind “Execuție lucrări pentru obiectivele Pod peste Valea Mare pe DJ 170 la km 15+400 în Purcărete și Pod pete Valea Răchiții km 18+700 Breaza” este în desfășurare iar documentația de atribuire este disponibilă pe site-ul instituției. Autoritatea contractantă va achiziționa lucrările de la operatorul economic care ofertează prețul cel mai mic. Eventualele solicitări de calrificări se pot trimite pe mailul Consiliului Județean, până în 17 iulie.

 

1 contract, 2 poduri metalice, 300.000 de lei puși la bătaie! 

 

POD1

Ambele poduri sunt situate pe Drumul Județean 170, care traversează localitățile Ciceu-Giurgești – Negrișești-Breaza-Purcărete și face legătura cu județul Maramureș. Conform caietului de sarcini, în prezent DJ 170 traversează Valea Mare la km 15+400 peste un pod din beton armat cu lungimea de 12 metri și lățimea de 6 metri, având o singură deschidere. În locul acestuia se va construi un pod NOU, cu lățimea de 9 metri, cu parte carosabilă de 2x 3 metri și trotuare 2 x 1 m. Infrastructura podului se va realiza din structură metalică închisă, cu deschiderea de 4.6 m și înălțimea de 3 metri.

La kilometrul 18+700 Drumul Județean traversează Valea Răchitii peste un pod din beton armat cu lungimea de 9.7 metri și lățimea de 1.7 metri. Podul NOU s-a proiectat pe amplasamentul podului actual, urmând ca cel vechi să fie dărâmat. Podul nou va avea lățimea de 9 metri, cu parte carosabilă de 2 x 3 metri și trotuare 2 x 1m. Infrastructura se va realiza din structură metalică închisă, cu deschiderea de 2.35 m și înălțimea de 3 metri.

Vezi CAIETUL de SARCINI al celor 2 poduri metalice

Perioada de execuție a lucrărilor: 12 luni
Garanție: 10 ani.
Valoarea estimată: 300.000 de lei!

 
Caricatură

Ziar de Bistrita