Ioan Turc: „P.S.D NU are niciun fel de jenă în a-i minți pe pensionari! Fără pensionari P.S.D nu ar fi ajuns la Guvernare!”

Ioan Turc a susținut astăzi o conferință de presă în care a criticat PSD-ul pentru modul în care-i tratează pe pensionari.

„Sunt aproximativ 5 milioane de pensionari a căror pensie medie este undeva peste 1.000 de lei. Pensia medie! Gândiți-vă, ținând cont la anumite niveluri de pensiile unor privilegiați, privilegiați pe care tot PSD-ul i-a adus în această postură…. cam cât ar fi pensia minimă. Pe toți aceștia PSD i-a mințit, le-a spus că începând cu 2018 va intra în vigoare o nouă lege a pensiilor, care va elimina anumite discrepanțe, discriminări pe care tot PSD-ul le-a adus, le-a încărcat în legislația care reglementează pensiile!” – a declarat Ioan Turc.

 

 

 

 

 

 

 

 

Se amână: Abia din 2019 se va discuta despre NOUA lege a pensiilor!

„Am aflat că acest lucru nu se va întâmpla decât probabil din 2019. E cinic, dezamăgitor pentru pensionari, mulți dintre ei oameni săraci, oameni care-și duc de azi pe mâine, oameni care au spălat obrazul PSD în alegeri acordându-le votul, ajutându-i să ajungă la guvernare!” – a spus Ioan Turc.

Turc atacă: „PSD a vrut puterea ca să pună mâna pe justiție!”

 

 

 

 

 

 

 

„Este limpede: Dragnea și PSD au promis orice și oricui cu un singur scop: a pune mâna pe putetre, crezând că în acest fel vor putea modifica legile în justiție, crezând că vor putea fugi de răspunderea penală pentru faptele pe care le-au săvârșit de-a lungul timpului.” – a completat președintele P.N.L.