Eveniment

32 de elevi au absentat de la cea de-a treia probă scrisă a examenului de Bacalaureat

 -  - 


Un număr de 32 de candidați din judeţul Bistriţa-Năsăud au absentat la cea de-a treia probă scrisă a examenului de Bacalaureat, potrivit datelor comunicate miercuri de inspectorul şcolar general, Cristian Nicula.

Dintr-un total de 1.916 candidaţi înscrişi pentru această probă, au fost prezenţi 1.884, 32 fiind absenți. Niciun elev nu a fost eliminat. 

Pentru actuala sesiune de Bacalaureat, la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud sunt înscrişi 2.033 de candidaţi, din care 1.794 din promoţia curentă şi 239 din promoţiile anterioare.

Probele se susţin în şapte centre de examen: patru în municipiul Bistriţa şi câte unul în oraşele Năsăud, Beclean şi Sângeorz-Băi.

Ultima probă din această sesiune a examenului de Bacalaureat, cea la Limba şi literatura maternă, este programată joi.

Afişarea primelor rezultate va avea loc în 27 iunie (până la ora 12:00). Contestaţiile pot fi depuse/transmise în aceeaşi zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. În această situaţie, candidaţii completează, semnează şi depun/transmit prin mijloace electronice şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei este finală şi poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere.

Afişarea rezultatelor finale este prevăzută în 1 iulie.

29 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.