3,5 milioane de euro pentru modernizarea a 6,6 km din DJ 162 – Silivașu de Câmpie – Șopteriu

 -  -  1951


Consiliul Județean Bistrița-Năsăud investește 3,5 milioane de euro în modernizarea unui tronson al DJ 162, Silivașu de Câmpie – Șopteriu. Contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor a fost semnat vineri, 17 iulie.

Potrivit Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, este vorba despre un tronson cu o lungime de 6.6 km, valoarea totală a lucrărilor fiind de 17,1 milioane lei (3.5 milioane euro). Finanţarea este asigurată din bugetul CJ Bistrița-Năsăud. Contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor a fost semnat vineri, 17 iulie, fiind adjudecat de asocierea FAR FOUNDATION SRL (lider) cu LDP SA și PROCONS GROUP SRL (lucrări de construcții) și SOMEȘ-TOP-GRUP SRL (servicii de proiectare).

”Mă bucur foarte mult că ultimul tronson de drum judeţean din zona de Câmpie intră în linie dreaptă de astăzi. Mai avem în evaluare modernizarea tronsonului Sânmihaiu de Câmpie – Miceşti – Visuia, un drum cu mai multe tipuri de suport, şi din asfalt şi din beton, erodate. Avem finanţare, sper ca într-un timp rezonabil, colegii mei din echipa de evaluare a licitaţiei să finalizeze şi să semnăm acest contract în care e un pachet de trei drumuri, finanţate prin PNDL, respectiv Beclean – Nuşeni – Chiochiş, Sânmihai – Domneşti şi Galaţii Bistriţei”, a declarat preşedintele CJ Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

Durata de execuție a lucrărilor este de 25 de luni, dinter care două luni pentru proiectare, două luni etapa administrativă și 21 de luni execuția lucrărilor. Constructorul oferă 10 ani garanție pentru lucrări.

1 notes
76 views
bookmark icon

One thought on “3,5 milioane de euro pentru modernizarea a 6,6 km din DJ 162 – Silivașu de Câmpie – Șopteriu

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *