Gabriela Montoiu organizează Parada Brăduților! Evenimentul caritabil a ajuns la a 7-a ediție și are loc miercuri, la Sinagogă!

Mai sunt câteva zile până la evenimentul Parada Brăduților pentru Vise Împlinite din acest an, care va avea loc miercuri, 20 decembrie, ora 18.00, la Sinagoga Bistrița.

În acest an, ne dorim să aducem speranță și alinare unei familii din Bistrița care a trecut prin momente greu de imaginat în vara acestui an. Cu resursele care vor fi obținute în urma licitației din cadrul celei de a 7-a ediții a evenimentului nostru, ne propunem să oferim sprijin familiei Petruț, care a pierdut anul acesta patru din cei nouă copii într-un cumplit accident rutier. Familia mai are 5 copii, de 3, 7, 10, 12, respectiv 18 ani. Astăzi, este ziua lui Andrei, care împlinește 7 ani. La mulți ani!Până de curând au locuit în blocurile sociale din Viișoara, dar după accident au simțit nevoia de a se îndepărta de locul care a dus la pierderea celor patru copii mai mari. Acum locuiesc în chirie într-un apartament din oraș.

Sinagoga, locul de desfășurare a ediției a 7-a Parada Brăduților pentru Vise Împlinite, va îmbrăca o atmosferă de sărbătoare. Ne vom bucura de corul Adoratio, dirijor profesor Carolina Karoly, și de alți invitați surpriză.

În prag de sărbătoare, ne întâlnim pentru a oferi din nou zâmbete și pentru a împlini dorințe.

Alături de noi, ați împlinit vise! Și povestea continuă…