“Fraților, avem soluție pentru 4 benzi pe centura existentă și am rezolvat traficul!” Așa a gândit Liviu Rusu traficul din Zona Industrială!

 -  -  51119


Candidat la Primăria Bistrița, Liviu Rusu vrea să rezolve problema traficului pe centura de nord și să accelereze ritmul prea lent care există acum în Zona Industrială.

Rusu vrea să realizeze 4 benzi în total (câte două benzi pe fiecare sens) prin reconfigurarea zonei și folosirea șanțurile existente, scufundate în bălării. Într-o vizită-fulger pe centura de nord, fostul președinte al Consiliului Județean a concluzionat:

 

 

 

 

 

 

“E clar! Se pot face încă două benzi de circulație pe 90% din lungimea centurii existente și astfel creștem viteza traficului existent. Șanțurile de colectare vor fi modernizate și acoperite și reconfigurăm traficul, cu separatoare de sens, loc de refugiu, parcări. În zonele unde sunt proprietăți este loc de minim o bandă de mers, deci tot e mai bine ca și până acum. Bistrița are nevoie de acest lucru și mă miră cum de tovarășii aflați acum la conducere NU au luat rezolvat această problemă… poate sunt în pană de idei și oricum sunt convins că își vor lua notițe. Acum avem bălării și o zonă care arată ca după război! Trebuie soluții simple și eficiente, iar dacă centura trece pe intravilanul municipiului, o preia Primăria Bistrița și rezolvă problema. Scurt pe doi!”

x12Centura de Nord a Bistriței a fost ignorată de Primăria Bistrța care a cedat-o către Drumurile Naționale. În urmă cu doi ani, Compania Națională de Administrare a Drumurilor din România a realizat un covor asfaltic pe cei 7 kilometri, proiect în valoare de 2 milioane de lei pe care Radu Moldovan și Crețu l-au tecut pe pliantul de campanie, deși nici Consiliul Județean și nici Primăria Bistrița NU au nimic de-a face cu acest drum. În ce privește zona de centură în cei 8 ani de administrație, Ovidiu Crețu a realizat doar troturarele pe una din părți.

 

5 notes
244 views
bookmark icon

5 thoughts on ““Fraților, avem soluție pentru 4 benzi pe centura existentă și am rezolvat traficul!” Așa a gândit Liviu Rusu traficul din Zona Industrială!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *