400 de angajați ai Primăriei Bistrița au ieșit la treabă, cu primaru-n frunte! Ioan Turc: „Acțiunea noastră de azi se vrea un exemplu civic!”

 -  - 


Aproximativ 400 de angajați ai Primăriei Bistrița au participat la o acțiune VOLUNTARĂ de ecologizare a orașului. S-a acționat pe mai multe zone: malul apelor, parcuri, străzi, spații de joacă!

La acțiune au participat primarul Ioan Turc, viceprimarii Sorin Hangan și Călin Stan, diverși șefi din Primărie, angajații SVSU, funcționari publici, muncitori, dar și consilieri locali.

 

Ecologizăm Bistrița! Alături de 400 de colegi din cadrul Primăriei, am desfășurat astăzi o a doua ediție a activității voluntare de salubrizare a orașului, fiind strânși sute de saci cu deșeuri. Fac un apel către cetățeni și asociațiile de proprietari să efectueze, în această perioadă, lucrări de curățenie în curți, spații verzi sau de joacă din fața blocurilor – proprietăți sau zone adiacente acestora. Acțiunea noastră de azi se vrea un exemplu civic, de mobilizare a tuturor pentru a avea BISTRIȚA CURATĂ!”, a transmis primarul Ioan Turc.

Zilele trecute, edilul Bistriței s-a arătat revoltat de felul în care arată malurile râului Bistrița și, alături de specialiști din Primărie, Ioan Turc a avut o întâlnire cu directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Bistrița-Năsăud, Doru Hășmășan, directorul Agenției de Protecție a Mediului Bistrița-Năsăud, Sever Roman, si directorul Comisariatului Județean al Gărzii de Mediu Bistrița-Năsăud, Ioan Borș.

Loading

bookmark icon