FOTO: Un scurtcircuit la instalația electrică a dus la producerea unui incendiu la o casă de pe strada Taberei

Un incendiu produs din cauza unui scurtcircuit la instalația electrică a provocat pagube materiale unei familii de pe strada Taberei din Bistrița.

”Trei echipaje de pompieri militari cu autospeciale de lucru cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Bistriţa, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Bistrita au intervenit la un incendiu izbucnit la camera centralei unei case de locuit din municipiul Bistriţa, strada Taberei” au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Incendiul s-a extins la acoperiş si ameninţa să se extindă la întreaga casă. O femeie a suferit un atac de panică si a fost preluată de un echipaj de la Serviciul de Ambulanta Bistrita-Nasaud, însă nu s-a impus transportul acesteia la spital.

Din fericire incendiul a fost localizat rapid, înainte ca flăcările să cuprindă încăperile casei de locuit. În urma incendiului au ars: camera centralei, o parte din acoperisul casei (aprox. 20%), lemnăria şi garajul alipit camerei centralei termice.