Super-Gală de kickboxing! Luptătorii de Bistrița 6 victorii din 7!

 -  -  1935


Gala Mix Combat a adus la Sala Polivalentă spectatori din tot județul  care au admirat un spectacol pe reguli K-1. Profesional Fight Gym s-a prezentat cu 7 sportivi, pe diverse categorii și a câștigat 6 meciuri. Show-ul de arte-marțiale s-a axat în principal pe promovarea tinerilor sportivi din Bistrița.

k16

k12

 

 

 

 

 

k4

k2

 

 

 

 

 

 

 

Din Bistrița au luptat:

Sebastian Lutaniuc  (67 kg), David Scurtu (65 kg), Dan Cristian Bolfă (70 kg),  Bogdan Suru (65 kg), Adrian Baias (70 kg), Andrei Șumfelean (75 kg) Emilian Sângeorzan (80 kg).

 

6 victorii din 7 posibile pentru luptătorii Profesional Fight Gym!

 

Sportivii din Bistrița au avut evoluții excelente și au luptat cu mult curaj în fața propriilor suporteri, câștigând aproape toate meciurile disputate.

x7k4Sebastian Lutaniuc (67 kg) a câștigat prin accidentarea adversarului în prima repriză, după câteva schimburi dure de lovituri.

 

 

 

 

x1k6David Scurtu (61 kg) a luptat pe regulament de muay-thai și a câștigat la puncte după 3 reprize. Scurtu a dominat de la un capăt la altul acest meci unde au fost permise loviturile de cot și clinchul prelungit.

 

 

 

x4k12Daniel Bolfă (-70 kg) a luptat cu Andrei Verde, un sportiv înalt, specializat pe lovituri din distanță și lovituri de genunchi. Bolfă a reușit să-i aplice un knockdown în prima repriză printr-o serie rapidă de croșee la cap. Adversarul și-a revenit în următoarele două reprize și a punctat mai clarp, în timp ce Bolfă s-a bazat pe croșee decisive. După 3 reprize, meciul s-a tranșat la puncte. Arbitrii l-au desemnat pe Bolfă câștigător la capătul unui meci contestat de staff-ul de la Tengu Cluj.

 

x2k13Adrian Baias (-70 kg) a câștigat cu o lovitură-surpriză, exersată la palmare alături de antrenorul Cristi Pleș, chiar înainte de meci: frontală la figură care l-a scos din luptă pe adversarul său, exact în ultima secundă din prima repriză. Baias a dominat prin lovituri de picior din distanță și lovituri de genunchi la corp, tehnici spectaculoase care au fost aplaudate de cei prezenți.

 

 

x3k14Andrei Șumfelean (-75 kg) a câștigat în fața susținătorilor săi, în urma unui meci controlat din distanță. Șumfelean s-a impus la puncte la finalul unui meci pe care l-a dominat prin lovituri mai clare.

 

 

 

x5k2Emilian Sângeorzan (-80 kg) a reușit să-l bată pe Andrei Vasinca și a făcut un meci senzațional. L-a prins cu un high-kick încă din debut și s-a axat pe lovituri în forță care au conectat din plin. A câștigat în aplauzele tribunelor.

 

 

 

x6k11Bogdan Suru (- 65 kg) a pierdut la puncte meciul cu Cristi Brejan. Sportivul din Bistrița a avut câteva lovituri conectate, dar NU sufiecient cât să se impună. Net superior la capitolul tehnică, Brejan a lovit mai clar și a câștigat la puncte.

 

 

 

Rezultate FINALE:

– 60kg: Rusu Mihai (Extreme Gym Gura Humorului) vs. Daniel Brădișteanu (Gladiator’s Gym Deva) – a câștigat Brădișteanu.
– 65 kg: Mihai Guriță (Extreme Gym Gura Humorului) vs. Dario Drotar (Firekick Gherla) – a câștigat Dario Drotar  prin TKO în repriza a III-a (middle-kick la ficat).
-71 kg: Maxim Plesko (Scorpions Iaşi) l-a învins pe Florin Dobre ( Gladiator’s Gym Deva).
+ 75 kg: Dragoș Flueraș (Tengu Cluj) vs. Lucian Casoni ( Black Diamonds Târgu-Mureș) – a câștigat Lucian Casoni printr-un genunchi la cap, care i-a deschis arcada lui Flueraș, iar meciul a fost oprit.
– 71 kg: Bogdan Nut (Tengu Cluj) vs. Ștefan Ieremia (Scorpions Iași) – a câștigat Ștefan Ieremia. Meciul a fost foarte disputat și s-a decis la puncte.
– 75 kg: Florin Voduți (Scorpion’s Iași vs. Florin Pop ( Black Diamonds Târgu-Mureș) – a câștigat Florin Pop

 

x44

c1

 

 

 

 

 

 

kk3

kk2

 

 

 

 

 

 

 

La finalul galei, spectatorii s-au pozat alături de Cătălin Moroșanu și Sebastian Ciobanu – invitați de onoare ai acestui eveniment. Spectacolul a fost oferit de Ionel Burduhos, organizatorul acestui eveniment și  “cel care a pus Bistrița pe harta kickboxing-ului din România”  după cum a spus Cătălin Moroșanu.

 

 

 

0 notes
1060 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *