8 persoane băgate în arestul Poliției pentru 30 de zile! Făceau parte din rețeaua “nasolie pentru tineri”! Cercetările continuă!

În urma celor 36 de percheziții efectuate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud și procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud, 19 persoane bănuite de trafic de droguride risc au fost reținute pentru 24 de ore.
Față de 8 dintre acestea, s-a dispus măsura arestătii preventive pentru 30 de zile, față de 3 dintre acestea, măsura arestului la domiciliu și față de 8, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

“La data de 7 martie , polițiștii de investigații criminale au pus în executare opt mandate de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, emise de către Tribunalul Bistrița-Năsăud, împotriva unor persoane cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire la grup infracţional şi efectuarea de operaţiuni ilegale cu substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive” susține I.P.J.

În 2 martie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud și procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud au efectuat 36 de percheziții domiciliare, în județul Bistrița-Năsăud și în municipiul Cluj-Napoca, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc. În urma perchezițiilor de joi 2 martie, au fost ridicate rezină de cannabis, cannabis, substanțe cu efecte psihoactive cunoscute sub denumirea de ”sare de baie”, cântare de înaltă precizie, plicuri zyp-lock cu urme de substanțe pulverulentă și diferite obiecte cu urme de substanță vegetală.

4-1 400 1-1

 

 

 

 

 

 

 

Ca urmare a perchezițiilor efectuate, 19 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentate Tribunalului Bistrița-Năsăud cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Tribunalul Bistrița-Năsăud a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, pentru 8 persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de constituire la grup infracțional și efectuarea de operațiuni ilegale cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive, acestea fiind încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Bistrița-Năsăud.

Citiți și:

2-300x225Traficanți de ” nasolie”, turnați de polițai! Percheziții domiciliare și audieri a rețelei care opera în Bistrița și Cluj! 35 de persoane au fost săltate!
Comentarii

  • Ștefan Horea.

    Evoluăm pe zi ce trece , felicitări DIICOT -ului. Curaj judecătorilor să dea sentințe cu pedepse maxime. Acești infractori vând M O A R T E !
Caricatură

Ziar de Bistrita