Casa de Asigurări de Sănătate Bistrița-Năsăud a finalizat contractarea serviciilor medicale acordate în centrele de evaluare

 -  -  4


Casa de Asigurări de Sănătate Bistrița-Năsăud a finalizat contractarea serviciilor medicale acordate în centrele de evaluare organizate la nivelul unităţilor sanitare cu paturi din judeţul Bistrița-Năsăud.

Potrivit Ministerului Sănătății, la această dată, în țară funcționează un număr total de 174 de centre de evaluare, trei dintre acestea fiind în județul Bistrița-Năsăud:

  • Ambulatoriul Integral al Spitalului Județean de Urgență Bistrița – strada Gării, nr. 9, Bistrița, luni-vineri: 12:00-18:00;
  • Spitalul Orășenesc Beclean – strada 1 Decembrie 1918, nr. 65, Beclean, luni-vineri: 08:00-15:00;
  • Spitalul Orășenesc Dr. George Trifon Năsăud – strada Tudor Vladimirescu, nr. 1, Năsăud, luni-vineri: 07:00-15:00.

La centrele de evaluare menţionate anterior se pot prezenta doar persoanele care au un test pozitiv omologat, confirmat şi înregistrat în CORONA-FORMS. În vederea unui circuit eficient al pacientului către aceste centre de evaluare este de recomandat ca pacientul confirmat cu infecţia SARS -COV -2 să se adreseze medicului de familie.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a publicat un ghid simplu și clar cu privire la pașii care trebuie urmați de o persoană care a fost confirmată cu infecție cu virusul SARS-CoV-2:

0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.