Primarul Traian Ogâgău: ”Până când am să mă retrag, vreau să las lucrurile clare pe toate proiectele care sunt în implementare”

 -  -  12438


Primarul orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, se pregătește de ce e mai rău – de retragerea din funcție. Însă, cu toate acestea, edilul afirmă că va rămâne alături de locuitorii orașului-stațiune chiar dacă va fi nevoit să facă un astfel de pas.

”Au fost cinci ani frumoși, cu bune și cu grele, dragii mei sângeorzeni. Până când am să mă retrag, vreau să las lucrurile clare pentru viitor pe toate proiectele care sunt în implementare, dar și pe cele care urmează să le depunem! Dacă se dorește, voi fi alături de viitorul primar interimar, cu un sfat, cu o sugestie, ori de câte ori voi fi solicitat, astfel încât lucrurile să meargă în direcția bună la care muncim încă din anul 2016, drumul spre normalitate și să nu dăm cu piciorul la tot ce am făcut până azi. Așa se întâmplă în politică, când ești bun, ești un pericol în peisaj și folosesc toate pârghiile pentru a te înlătura. Am încredere doar în VOI și în Șeful cel Mare! Vă mulțumesc pentru implicare tuturor și vă iubesc din tot sufletul Rămân același Traian OGÂGĂU, alături de orașul nostru și această frumoasă comunitate de oameni uniți și devotați”, a scris pe Facebook Traian Ogâgău.

Într-un interviu acordat N1 Tv, Traian Ogâgău a vorbit și despre situația în care se află.

Acesta a explicat că a fost condamnat în două dosare penale, unul în care a fost acuzat că s-ar fi folosit de funcția publică pentru favorizarea unei persoane (tatăl său) și altul în care era acuzat de săvârșirea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Toate bune și frumoase, judecătorii au înțeles că nu au fost fapte grave sau care să lase consecințe, dar, dacă cineva cere contopirea dosarelor, procuratura este obligată să contopească pedepsele. Astfel, automat a rezultat această pedeapsă prin care eu voi fi obligat să mă retrag din funcția de primar pe o perioadă de 3 ani de zile”, a explicat Traian Ogâgău.

În continuare, primarul a completat că în Consiliul Local Sângeorz-Băi va trebui găsită o soluție pentru ca unul dintre consilieri să preia postul de primar interimar până când vor avea loc noi alegeri.

”Trag nădejdea că PNL, partid care are majoritatea în Consiliul Local Sângeorz-Băi, poate să scoată o persoană capabilă care să ducă mai departe ceea ce am făcut eu. Viitorul primar poate găsi în mine un partener loial și corect, astfel încât să ne asigurăm că lucrurile merg în continuare, a mai completat Traian Ogâgău.

1 notes
1563 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *