A 30-a ediție a Galei Premiilor Uniter va avea loc la Bistrița, pe 4 iulie

 -  -  1


Cea de-a 30-a ediție a Galei Premiilor Uniter va avea loc la Bistrița, data programată pentru desfășurarea evenimentului fiind 4 iulie și locația – Palatul Culturii.

Anunțăm cu bucurie că sărbătoarea Teatrului românesc își reia periplul cultural în țară. Și dacă până acum ne-au primit în mijlocul comunităților lor orașele Sibiu, Iași, Târgu-Mureș, Oradea, Timișoara, Alba Iulia, Cluj, Craiova, iată că în 2022 Gala Premiilor UNITER ajunge la Bistrița”, a transmis Uniunea Teatrală din România.

Potrivit organizatorilor, ceremonia acordării Premiilor UNITER va putea fi urmărită în direct pe TVR1, TVR Internațional, TVR Moldova și Radio România Cultural, online pe www.uniter.rowww.tvr.ro și preluat de pagina de Facebook UNITER .

Până atunci, juriul format din Mihai Constantin (actor), Doru Mareș (critic de teatru), Viorica Petrovici (scenograf), Tania Popa (actriță) și Theodor Cristian Popescu (regizor) vizionează spectacolele nominalizate pentru a putea decide câștigătorii aflați în competiție pentru trofeul UNITER.

”În 4 iulie vom afla împreună, în direct, cine sunt cei mai buni artiști și cele mai bune creații ale anului 2021”, a mai precizat Uniunea Teatrală din România.

Nominalizările și premiile decise de Senatul UNITER pot fi consultate AICI.

Gala Premiilor Uniter este unul dintre cele mai importante programe ale Uniunii Teatrale din România. Acest eveniment se desfășoară anual, începând din 1991. Printre altele, în cadrul Galei se vor acorda premii pentru cel mai bun spectacol, regizor, scenograf, actor sau actriță în rol principal ori secundar, precum și o serie de premii speciale și de excelență. 

1 notes
1 view
bookmark icon

One thought on “A 30-a ediție a Galei Premiilor Uniter va avea loc la Bistrița, pe 4 iulie

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.