A accidentat un pieton și a plecat de la fața locului

 -  -  928


Un tânăr din localitatea Căianu Mic este cercetat de polițiști pentru că ar fi accidentat o femeie și ar fi părăsit locul accidentului.

”La data de 20 mai, polițiștii au fost sesizați de către personalul medical, cu privire la  faptul că, la Unitatea de Primiri Urgențe Beclean s-a prezentat o femeie în vârstă de 71 de ani, din Dobric, care ar fi fost accidentată de o mașină. Polițiștii din Beclean au demarat de îndată cercetările, ocazie cu care au identificat un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Căianu Mic, bănuit că, în timp ce conducea o autoutilitară pe drumul comunal 37, în localitatea Dobric, la efectuarea manevrei de mers înapoi a surprins-o și accidentat-o pe femeie, care se deplasa în calitate de pieton”, arată Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

După producerea accidentului, tânărul a plecat de fața locului fără încuviințarea polițiștilor, fiind identificat ulterior. Acesta a fost testat cu paratul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii rutieri din Beclean continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

0 notes
53 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *