A dat drumu’ la gaz, după care a sărit de la etajul 4 ! Care e starea pacienților, răniți în urma exploziei de pe Împăratul Traian!

 -  -  3324În urma incidentului petrecut în această după-amiază pe strada Împăratul Traian din Bistrița, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița au ajuns trei persoane:

Bărbatul de 51 de ani a încercat să se sinucidă și a sărit de la etajul 4 al blocului. Acesta e în stare critică, cu fracturi toraco-abdominale și de bazin și cu o leziune a pancreasului în urma căderii de la înălțime, în șoc hemoragic, în comă profundă, intubat;

Înainte de a sări, bărbatul a dat drumul a gaz și a improvizat o instalație cu declanșator pentru a arunca apartamentul în aer. Concubina sa și un angajat ISU (venit la intervenție) au fost răniți în urma exploziei!

Purtătorul de cuvânt de la ISU (în vârstă de 30 de ani) a fost surprins de suflul exploziei din blocul de locuințe, cu fractură craniană, hematom epidural, contuzii și plăgi, în stare stabilă, urmând a fi consultat de medicul neurochirurg;

– o femeie de 43 de ani (angajată a IPJ) a fost surprinsă de suflul exploziei, cu multiple plăgi și o contuzie la genunchiul drept, conștientă, stabilă hemodinamic și respirator.

Cei trei pacienți se află în curs de investigații și tratament.

3 bookmark
0 notes
49 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.