A fost anunțat cel de-al 31-lea deces asociat infecției cu noul coronavirus

 -  -  1188Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, a anunțat că a fost înregistrat un nou deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus.

”Mai avem un decedat încă de ieri. Este vorba despre o persoană care avea o vârstă înaintată – 92 de ani – și care se afla internată în Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Decesul urmează să fie anunțată și oficial. (…) E clar că indiferent ce vârstă ar avea persoana decedată, fiindcă era depistată pozitiv, noi o includem în categoria persoanelor decedate COVID-19”, a declarat prefectul Stelian Dolha într-un interviu acordat postului de televiziune Sângeorz TV.

Cu acest nou deces înregistrat, județul Bistrița-Năsăud ajunge la un bilanț de 31 de persoane care și-au pierdut viața din cauza infecției cu noul coronavirus.

Grupul de Comunicare Strategică urmează să ofere informații suplimentare cu privire la decesul persoanei în vârstă de 92 de ani.

ACTUALIZARE

Grupul de Comunicare Strategică a precizat că este vorba despre o femeie. Aceasta a fost diagnosticată cu COVID-19 la data de 14 mai, decesul fiind înregistrat la data de 2 iunie. Pacienta suferea și de alte boli: hipertensiune arterială, AVC ischemic, hemipareză dreaptă, hipoacuzie bilaterală, cardiopatie ischemică.

0 notes
313 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *