Eveniment

A încălcat măsura arestului la domiciliu și a fost reținut de polițiști

 -  - 


Un bărbat din Bistrița a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști și ar putea ajunge după gratii. El a fost prins de oamenii legii în timp ce încălca o altă măsură dispusă în cazul său – cea de arest la domiciliu.

”La data de 29 iunie, polițiștii Biroului Supravegheri Judiciare din cadrul Serviciului de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de evadare. Un bărbat de 35 de ani, din Bistrița, bănuit de comiterea faptei, a fost reținut pentru 24 de ore. Bărbatul în cauză se afla sub efectul măsurii preventive a arestului la domiciliu, iar la data de 29 iunie, în jurul orei 15.00, ar fi încălcat cu rea-credință obligațiile impuse, în sensul că ar fi părăsit imobilul în care executa arestul, fără a avea încuviințarea organului judiciar care a dispus măsura preventivă”, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Bărbatul a fost depistat pe raza municipiului Bistrița, el fiind reținut pentru de 24 ore. În cursul zilei de astăzi, 30 iunie, acesta va fi prezentat instanței în vederea arestării preventive.

5 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.