A încercat să agreseze sexual un copil, însă a fost prins la timp. Acum va da explicații în fața judecătorilor

 -  -  1054

Luna trecută, un bărbat din Bistrița-Năsăud a fost trimis în judecată de procurorii bistrițeni pentru infracțiunea de agresiune sexuală. Acesta a încercat să întrețină relații sexuale cu un copil de doar 8 ani. Totul s-a întâmplat la începutul acestui an, în zona străzii Ecaterina Teodoroiu din Bistrița.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, la data de 10 februarie 2020, inculpatul M.C., ”l-a ademenit pe minorul B.G.N., în vârstă de 8 ani, într-o zonă mai retrasă din spatele unui bloc situat pe strada Ecaterina Teodoroiu din municipiul Bistrița, unde, în timp ce-i adresa expresii vulgare, cu conotații sexuale, a încercat să întrețină cu acesta acte de natură sexuală, fiind surprins în timpul faptei și imobilizat de către un martor care a anunțat organele de poliție”.

La acea vreme, bărbatul a fost arestat preventiv, pe numele său fiind deschis dosar de cercetare penală. Procurorii au finalizat cercetările în acest dosar și inculpatul a fost trimis în judecată. Acesta va da explicații pentru faptele sale în fața instanției, care va stabili și pedeapsa în cazul său.

0 notes
179 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *