A încetat din viață preotul care slujea în Parohia Livezile

 -  - 


Preotul care slujea în Parohia Livezile, Stelian Părăscan, a încetat din viață la vârsta de doar 50 de ani, a anunțat marți dimineața Protopopiatul Ortodox Român Bistrița.

”După o grea suferință de două săptămâni, părintele Stelian Părăscan în vârstă de 50 de ani, preot paroh la Parohia Ortodoxă Livezile s-a stins ca o lumânare după ce aproape 30 de ani a luminat sufletele credincioșilor din Parohia Poiana Ilvei și de 13 ani la Livezile. Învierea Domnului Iisus Hristos va fi o veșnică sărbătoare pentru dragul nostru frate și coleg de altar. Condoleanțe doamnei preotese și celor doi băieți. Dumnezeu să-l odihnească cu toți drepții și sfinții Săi!”, a transmis Protopopiatul Ortodox Român Bistrița.

Un mesaj de condoleanțe a transmis și președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan: ”Preotul paroh al parohiei ortodoxe Livezile, Stelian Părăscan, s-a stins, ridicându-se la Tatăl Ceresc, la doar 50 de ani. Părintele Stelian a fost și va rămâne în memoria tuturor, un păstor luminos care a slujit Biserica în toată viața sa cu multă dăruire de sine. În aceste momente grele, adresez familiei Părintelui și tuturor celor care l-au cunoscut, un gând de mângâiere. Ne rugăm Preamilostivului Dumnezeu să dăruiască odihnă veșnică sufletului robului său, preotul Stelian și să îl așeze în ceata sfinţilor slujitori. Veșnica lui pomenire! Dumnezeu să va dea putere și să vă ofere mângâiere în acest moment dureros. Sincere condoleanțe!”

Slujba de înmormântare a preotului Stelian Părăscan va avea loc joi, 24 martie, ora 13.00, în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop si Mitropolit Andrei și a unui sobor de preoți și diaconi.

Slujba de priveghi va avea loc astăzi și mâine (marți și miercuri), ora 18.00, în biserica din parohia Livezile.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

0 notes
1 view
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.