A murit bătâna din comuna Măgura Ilvei care era cercetată penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor

 -  -  1325

Femeia în vârstă de 83 de ani din comuna Măgura Ilvei, care a fost confirmată cu COVID-19 și a refuzat să fie internată, a decedat luni.

Decesul femeii a fost anunţat luni seara de Grupul de Comunicare Strategică, alături de un alt deces – al unei femei de 72 de ani.

Aceasta suferea și de hipertensiune arterială şi fibrilaţie arterială.

Femeia de 83 de ani din Măgura Ilvei era imobilizată la pat și a refuzat să fie transportată la spital pentru a primi tratament, motiv pentru care aceasta a ajuns să fie cercetată penal pentru infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor, caz prezentat de Ziar de Bistrița AICI.

La data de 8 mai, numita M. R., în vârstă de 83 de ani, domiciliată în comuna Măgura Ilvei, județul Bistrița-Năsăud a fost depistată pozitiv cu COVID-19, iar cu ocazia sosirii echipajului de ambulanță la domiciliul acesteia, a refuzat să fie transportată la Spitalul de Boli Infecțioase din Bistrița în vederea internării, existând riscul de răspândire a bolii”, se arăta într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud. 

Înmormântarea va avea loc în cursul acestei dimineți, urmând să fie respectate toate condiţiile prevăzute de legislația în vigoare.

În Bistrița-Năsăud, numărul persoanelor decedate din cauza unor infecții cu noul coronavirus a ajuns la 24.

0 notes
450 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *