Ultimele noutati

A murit soția lui Ioan Oltean! Dumnezeu să-i odihnească sufletul, “acolo unde nu este durere nici întristare, nici suspin, ci viaţă fără de sfârşit!”

Dorina Oltean, soția fostului deputat Ioan Oltean a murit aseară, după o lungă suferință cauzată de o boală incurabilă (cancer).

Cei care vor să depună coroane și să-și ia rămas bun de la Dorina Oltean sunt așteptați la slujbele de priveghi au loc luni 27 martie, ora 18.00, și marți 28 martie, ora 18.00 la capela de pe str. Tărpiului, iar slujba de înmormântare va fi oficiată miercuri 29 martie, la ora 13.00, la biserica din Unirea.

“Presedintele Organizatiei Municipale a Partidului National Liberal Bistrita, dl. Sorin Hangan exprimă sincere condoleanțe domnului Ioan Oltean și familiei acestuia, care acum trece printr-o grea perioadă, cauzată de trecerea la cele veșnice a sotiei sale. In aceste momente suntem alaturi de domnul Ioan Oltean și de întreaga sa familie și ne rugam ca Bunul Dumnezeu să aibă grijă de familia greu încercată!” transmite Organizația Municipală condusă de Sorin Hangan.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

„Organizația Județeană a Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud este alături de dl. președinte Ioan Oltean, acum când se desparte cu multă durere și tristețe de soția sa, Dorina. Sincere condoleanțe întregii familii! Dumnezeu s-o odihnească în pace!” a transmis președintele PNL Bistrița-Năsăud, Robert Sighiartău.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

„În numele meu și al colegilor din organizația PSD Bistrița-Năsăud, doresc să transmit sincere condoleanțe domnului Ioan Oltean, în acest moment greu, cel de trecere la veșnicie a soției sale, doamna Dorina Oltean. Chiar dacă am împărtășit și împărtășim valori politice diferinte, vreau să îi transmit domnului Ioan Oltean că în aceste momente de grea încercare sunt cu sufletul și gândul alături de el și de familia îndoliată! Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!”, a transmis președintele PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.
Caricatură

Ziar de Bistrita