A scăpat porumbelul! Fostul vicepremier Daniel Suciu anunță un Congres al PSD-ului! Ciolacule, probleme, mă?

 -  -  1212


Fostul vicepremier Daniel Suciu anunță un Congres al PSD-ului, care va avea loc cel mai probabil la finalul acestui an! Anunțul a fost făcut azi, la conferința susținută de liderii PSD Bistrița – Năsăud.

PSD-ul a pierdut ultimele 3 alegeri, la nivel județean!

La alegerile prezidențiale, PSD a obținut cel mai SLAB scor din istorie:

  • Klaus Iohannis (PNL) – 93.768 voturi (71,90%)
  • Viorica Dăncilă (PSD) – 36.642 voturi (28,09%)

De asemenea PSD a pierdut alegerile parlamentare în fața PNL-ului.

  • Scor: PNL – 31,16% (25.248 voturi)
  • PSD – 27,60% (22.364 voturi)

PSD își va NUMI un președinte pe municipiu, după ce Cristian Niculae și-a dat demisia! 

Președintele PSD pe municipiu, Cristian Niculae și-a dat demisa din funcția de președinte pe municipiu. Cristian Niculae a pierdut lamentabil alegerile locale și a obținut doar 25%, respectiv 7.200 de voturi pe municipiul Bistrița (față de 12.000 de voturi obținute de Ovidiu Crețu în 2016). Sub coordonarea lui Cristian Niculae, PSD a pierdut Primăria Bistrița și a obținut doar 5 mandate , față de 11 consilieri locali obținuți în 2016.

ziar de bistrita radu si niculae

“Astăzi la ora 14.30 vom avea o ședință de Birou Politic Județean, unde vom lua în discuții situația de la Bistrița unde președintele Organizației și-a dat demisia. Și avem de gând să numim un președinte interimar care să conducă această Organizația până la organizarea Conferinței de alegeri. Nu este numai  situația de la Bistrița, mai sunt și alte organizații unde trebuie să numim un președinte  interimar.” – a declarat deputatul Daniel Suciu.

Echipa lui Dâncu anunță un Congres al PSD-ului! Ciolacu va fi DEBARCAT cu comandă din Ardeal?

“Vom avea Congres și la nivelul Organizațiilor locale, inclusiv tineret, femei , seniori, inclusiv organizațiile de sector, în perspectiva unui Congres al Partidului Social Democrat de la finalul acestui an!” – a completat deputatul Bogdan Ivan.

“Există posibilitatea de a avea un Congres pentru că am trecut de o serie de alegeri… Am avut Congres înainte de rândul acesta de alegeri și cred că suntem un partid de opoziție, în reconstruție care poate să organizeze un Congres după o perioadă de 3 alegeri, unele cu rezultate chiar bune.” – a declarat Daniel Suciu.

La locale, PSD a pierdut municipiul Bistrița, orașul Năsăud și comuna Șanț. Radu Moldovan a pierdut majoritatea în Consiliul Județean și a fost nevoit să facă Alianță!

La nivelul Consiliului Județean, PSD a obținut 14 mandate, PNL are 12 mandate iar PMP are 4 mandate. Radu Moldovan și-a menținut funcția de președinte al Consiliului Județean dar a anunțat că este ultimul său mandat la CJ. Pentru formarea unei Alianțe, PSD a negociat cu PMP.

Reforma PSD va proni din Ardeal, anunța dom’ profesor Vasile Dâncu încă de-azi vară!

vasile dancu ziar de bistrita

Organizația Radu Moldovan  este apropiată de Vasile Dâncu, personaj care în alegeri a venit de mai multe ori la Bistrița și care anunța o reformă a PSD-ului ce va porni din Ardeal. Rămâne de văzut cum va pregăti echipa Dâncu debarcarea lui Ciolacu și preluarea PSD-ului la nivel național…

Citiți și:

0 notes
337 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *