A sunat la 112 și a anunțat că în apropierea unui supermarket din Bistrița a avut loc un jaf armat. Polițiștii l-au amendat cu 5.000 de lei

 -  -  1309


Încă un bărbat a fost amendat de polițiștii bistrițeni, după ce a sunat la 112 și a anunțat că în apropierea unui supermarket din Bistrița a avut loc un jaf armat. Oamenii legii au stabilit că nu se confirmă cele semnalate de bărbat, motiv pentru care l-au identificat și l-au amendat. 

”La data de 18 martie, polițiștii au intervenit prompt, ca urmare a unui apel efectuat prin 112, în jurul orei 16.00, prin care un cetățean sesiza faptul că, în apropierea unui supermarket din Bistrița a avut loc un jaf armat, după care a închis. La fața locului au ajuns în scurt timp mai mulți polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bistrița care au constatat faptul că cele sesizate nu se confirmă”, au anunțat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de la Ordine Publică l-au identificat pe apelant, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Bistrița.

Acesta a fost depistat rapid de o patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi ”Gelu Voievod” Bistrița-Năsăud.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției, unde a fost sancționat contravențional pentru alertarea falsă a agențiilor specializate de intervenție, cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Reamintim că, zilele trecute, un alt bărbat a fost amendat de oamenii legii după ce a sunat la 112 și a anunțat că a revenit din Italia și că prezintă simptome de infecție cu noul coronavirus – COVID – 19.

Amendă de 5.000 de lei pentru un bărbat care a sunat la 112 și a mințit că s-ar fi întors din Italia și că prezintă simptome specifice infecției cu coronavirus

945620cookie-checkA sunat la 112 și a anunțat că în apropierea unui supermarket din Bistrița a avut loc un jaf armat. Polițiștii l-au amendat cu 5.000 de lei
0 notes
434 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.