VIDEO: A ținut schema cu fasolea GRATIS! De fapt, operațiunea a costat 70.000 de lei, bani alocați de la Consiliul Județean! TICHETELE s-au dat prin Sindicate sau prin oamenii de partid ai PSD-ului!

 -  -  10362


După defilarea Armatei, mulțimea s-a îmbulzit la o porție de fasole cu cârnați, oferită GRATIS pe baza unui tichet! De fapt, operațiunea a fost decontată din banii Consiliului Județean și a costat 70.000 de lei!

Corturile au fost amplasate pe Pietonal, iar oamenii s-au așezat la rând și au avut de așteptat aproximativ 30 de minute pentru a căpăta o porție de fasole cu cârnați și un pahar de vin.

Tichetele s-au oferit prin organzațiile Sindicale, prin Organizațiile de Pensionari sau prin infrastructura PSD!

Cine NU a avut TICHET, a plătit 10 lei și a fost nevoit să mănânce în frig, pe bănci, în îngrămădeală.

Fasole cu ciolan o invenție de-a lui Moldovan!

Începând cu 2013, Consiliul Județean a dat bilete pentru fasole și ciolan prin intermediul sindicatelor. 6.000 de porții de fasole și ciolan au fost oferite în 2013 , 2014 și 2015 de Ziua Națională a României. De asemenea se dădea vin sau ceai, iar după defilare se creau cozi pentru masa de pomană.

 

Soliștii de la Dor Românesc au întreținut atmosfera și întreg Pietonalul vuia de cântece patriotice! Aproximativ 2 ore a durat fasoleala de 1 Decembrie, o invenție care a stârnit mila și compasiunea multor cetățeni, care au preferat să se îndrepte DIRECT spre case, în schimb ce alții s-au așezat la rând și s-au îngrămădit pentru o porție de fasole pe TICHET! 

Seara s-a încheiat cu un concert Voltaj și cu un foc de artificii… pentru care s-au alocat 100.000 de lei! TOTAL: 170.000 de lei (fasole 70.000 de lei + concerte Voltaj, Dor Românesc, foc de artificii –  100.000 de lei).

Evenimentele s-au desfășurat din bani publici, iar politicienii au încercat să acumuleze capital de imagine… probabil de-aici și disperarea unora de a fi mereu în atenția mulțimilor… 

 

10 bookmark
0 notes
87 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.