A treia acțiune de dezinfecție din Năsăud, în 7 și 8 mai

 -  -  1002


În zilele de 7 și 8 mai, în Năsăud va avea loc cea de-a treia acțiune de dezinfecție derulată de administrația locală, acțiune care vizează blocurile de locuințe aflate pe domeniul public al orașului.

”Îi rugăm pe locatarii cartierului de blocuri să nu iasă din locuințe, cel puțin 2 ore după administrarea dezinfectantului. De asemenea, solicităm asociațiilor de proprietari/locatarilor, să curețe balustradele și mânerul clanțelor de la uși, după cele 2 ore de la dezinfecție. Acțiunea de dezinfecție va fi realizată comasat pe parcursul a două zile, datorită condițiilor meteo (ploaie) preconizate a avea loc în această săptămână”, precizează Primăria Năsăud.

Concomitent cu această acțiune de dezinfecție, administrația locală derulează zilnic, cu utilajele proprii, acțiuni de dezinfecție a străzilor din orașul Năsăud și din cele două localități componente Lușca și Liviu Rebreanu, cu soluție pe bază de hipoclorit.

Cetățenii sunt rugați să respecte în continuare indicațiile autorităților centrale și locale, precum și prevederile ordonanțelor militare în vigoare.

979960cookie-checkA treia acțiune de dezinfecție din Năsăud, în 7 și 8 mai
0 notes
127 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.