A uitat de unde-a plecat! Doris Rai îl ATACĂ pe Nelu Turc și zice că n-a făcut nimic la Registrul Comerțului: “cum poate domnul Turc să organizeze un oraș dacă nu e în stare să își pună la punct propria instituție?!”

 -  -  1566Doris Rai candidează pentru funcția de primar al municipiului Bistrița, din postura de independent! După ce a demisionat din PNL, Doris a-nceput să-și atace foști colegi de partid. Ioan Turc este acuzat că NU a făcut nimic la Registrul Comerțului și că instituția este super-birocratizată.

Mesajul lui Doris Rai!

“Deși nu e campanie, Bistrița e sufocată de afișe, bannere, mesh-uri care anunță disperarea unor candidați de a pune mâna pe primărie.

În colțul stâng al ringului îl avem pe Cristian Niculae care vrea reformă în administrație, educație, străzi curate etc. De ce nu a făcut, dacă a fost 4 ani la Primărie?

În colțul drept, domnul Ioan Turc. Acesta s-a plimbat prin țară și a realizat și el că se poate. Evident că se poate, dar este revoltător că vă dați seama doar acum. Atunci când ați fost viceprimar nu ați văzut asta?

Toți anii cât ați condus Registrul Comerțului ce ați făcut pentru antreprenori?


Cine vrea să își înființeze o firmă este oripilat de hârțogăraia, timpii exagerați de așteptare, drumurile și încurcăturile de la instituția pe care o conduceți.

Cum poate domnul Turc să organizeze un oraș dacă nu e în stare să își pună la punct propria instituție?!

Trebuie să încurajăm economia locală! Trebuie să ne gospodărim singuri și să nu mai stăm cu mâna întinsă la Guvern!

Micii antreprenori au nevoie sa fie ascultați. Susținerea antreprenoriatului este vitală oricărei economii dinamice, însă până acum a fost înțeleasă într-un mod limitat. E nevoie să chemăm antreprenorii la discuții și să ne consultăm cu ei. Chiar dacă nu li s-a acordat atenție până acum, este de datoria primăriei să asculte problemele cu care aceștia se confruntă, iar împreună să caute rezolvări.

E nevoie de ședințe semestriale prin care antreprenorilor din Bistrița să li se prezinte oportunitățile de finanțare – europene și guvernamentale pentru atragerea fondurilor în orașul nostru. Împreună cu Camera de Comerț trebuie gândită o reorganizare prin care să încercăm să aducem mai aproape comunicarea între instituțiile implicate direct în antreprenoriat și micii antreprenori.

Cu toate că se poate, voi ați demonstrat că NU puteți , că inspirația vă vine doar în campanie, iar bistrițenii s-au săturat de bannere cu promisiuni.

Bistrița trebuie să redevină a bistrițenilor, nu a oamenilor de partid care se luptă pentru ea doar în campanie!” – a transmis Doris Rai.

Citiți și:

0 notes
691 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *