EL e tânărul care a MURIT în accidentul de azi. Prietenul său s-a răsturnat cu BMW-ul cu volan pe dreapta, după o depășire calculată-greșit! Cristian Boros (31 de ani) a decedat pe loc!

 -  -  1813982

Boros Cristian în vârstă de 31 de ani a decedat astăzi , în urma unui tragic accident de mașină, produs pe raza localității Blăjenii de Jos. Tânărul se afla într-un BMW cu volan pe dreapta, condus de un prieten de-al său. În total, în mașină se aflau 4 persoane ( 2 băieți și 2 fete).

 

A depășit GREȘIT și s-a răsturnat cu BMW-ul cu volan pe dreapta! 1 tânăr a decedat și 3 victime au fost rănite !

Se pare că în urma unei depășiri, șoferul BMW-ului cu volan pe dreapta a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat, iar Cristian Boros a fost proiectat în afara mașinii.

În accident au fost implicate patru victime, dintre care una a fost proiectată prin parbriz și găsită de către echipajele medicale cu leziuni incompatibile cu viața. Celelalte trei victime sunt conștiente si sunt evaluate la fața locului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud

Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit că pe DJ 151, un autoturism cu volan pe dreapta, condus de un tânăr de 32 de ani, din Bistrița ar fi depășit un alt autoturism care circula pe aceeași direcție de mers, acroșându-l ușor, după care a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat de mai multe ori în afara părții carosabile.

Se continuă cercetările de către polițiștii rutieri din Beclean pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc tragicul evenimentul. Dacă va fi găsit vinovat, șoferul BMW-ului poate fi acuzat de omor din culpă.

Cristian Boroș (31 de ani) era căsătorit și avea 2 copii. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

18 notes
13107 views
bookmark icon

10 thoughts on “EL e tânărul care a MURIT în accidentul de azi. Prietenul său s-a răsturnat cu BMW-ul cu volan pe dreapta, după o depășire calculată-greșit! Cristian Boros (31 de ani) a decedat pe loc!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *