Accident cu trei autovehicule implicate, la Beclean

 -  -  927


Trei autovehicule au fost implicate într-un accident rutier produs pe raza orașului Beclean. În urma accidentului o persoană a fost rănită.

La data de 2 iulie, un bărbat în vârstă de 58 de ani, din cartierul Unirea, în timp ce conducea o autoutilitară, pe strada Mihail Kogălniceanu, din oraşul Beclean, pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță în mers, a colizionat din spate un alt autovehicul, condus de un bărbat în vârstă de 18 ani, din Rusu Bârgăului. Imediat după impact, un alt bărbat, în vârstă de 38 de ani, din Bistrița, care conducea un autovehicul pe aceeaşi direcţie de mers, a colizionat din spate autoutilitara care ar fi provocat evenimentul”, se arată într-un comunicat la Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a bărbatului în vârstă de 18 ani. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri și un echipaj de prim ajutor SMURD, victima primind asistență medicală.

Cei trei șoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

0 notes
52 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *