Accident de muncă la un agent economic din Bistrița. Un tânăr și-a prins mâna într-o presă

 -  -  1838Un accident de muncă a avut loc vineri la un agent economic din municipiul Bistrița, în urma căruia un bărbat și-a zdrobit una dintre mâini, a anunțat Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ) Bistrița-Năsăud.

La fața locului a intervenit un echipaj al SAJ Bistrița-Năsăud. Bărbatul, care are circa 35 de ani, a fost stabilizat și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

”Bărbatul a fost preluat de echipajul B2 SAJ, conștient, cu antebrațul și palmă dreaptă zdrobite la presă, a fost stabilizat, i s-a făcut hemostaza și a fost transportat la UPU Bistrița pentru mai multe investigații și tratament de specialitate”, a declarat Ciprian Păcurar din cadrul SAJ Bistrița-Năsăud.

Cel mai probabil, în acest caz va interveni și Inspectoratul Teritorial de Muncă Bistrița-Năsăud, inspectorii urmând să efectueze cercetări pentru a stabili dacă bărbatul era angajat cu forme legale la operatorul economic.

ACTUALIZARE

Și Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud a început o anchetă în acest caz.

În această dimineață, polițistii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au intervenit la un eveniment care a avut loc în municipiul Bistrița, sesizat prin 112. În urma primelor verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Șieu-Măgheruș, angajat al unei societăți comerciale cu punct de lucru în Bistrița, în timp ce manevra o presă hidraulică s-a accidentat la mână. Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat Felix Mora, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Polițistii au întocmit dosar penal, urmând a fi stabilite împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.Totodată, a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă pentru efectuarea de verificări de specialitate.

0 notes
963 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lentile-contact-colorate.net