FOTO: Accident în comuna Telciu, cu trei persoane implicate. UPDATE: O singură persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale

 -  -  1336


Trei persoane au fost implicate într-un accident rutier produs joi după-amiaza pe raza comunei Telciu. UPDATE: O singură persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, accidentul rutier s-a produs în localitatea Telcisor, la fața locului intervenind modulul SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

Din primele informatii, în urma accidentului au rezultat trei victime, dintre care una este inconștientă. Intervenția este în dinamică”, informează ISU Bistrița-Năsăud.

ACTUALIZARE 1

Accidentul s-a petrecut pe un drum comunal din localitatea Telcișor. Din primele informații se pare că șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și mașina s-a izbit de un parapet de beton.

În autoturism se aflau trei persoane. În urma impactului, una dintre cele trei persoane implicate în accident a fost rănită și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Victima a suferit un traumatism cranio-cerebral și a fost inconștientă pentru câteva momente. A primit asistență medicală la locul accidentului, a fost stabilizată și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

ACTUALIZARE 2

”În această după masă, polițiștii rutieri din Năsăud au intervenit ca urmare a producerii unui accident rutier, pe drumul comunal Telcișor. Conform primelor date, un bărbat de 30 de ani, din Bichigiu, în timp ce conducea un autoturism pe direcția de mers spre Telciu, pe fondul vitezei excesive, într-o succesiune de curbe, dintre care prima spre stânga, a pierdut control direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un zid de consolidare, din beton, aflat în dreapta direcției sale de mers”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Accidentul s-a soldat cu rănirea unui bărbat de 37 de ani, din Telciu, pasager în autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Continuă cercetările în acest caz polițiștii din Năsăud.

ACTUALIZARE 3

Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat trei persoane dintre care una semiconștientă (bărbat, 37 de ani, pasager pe bancheta din spate). Bărbatul a fost preluat de echipajul de paramedici, i-a fost acordat primul ajutor și ulterior a fost predat echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD. Echipajul medical care încadrează autospeciala de terapie intensivă mobilă l-a stabilizat (intubat) și transportat la UPU SMURD Bistrița. Prezenta un traumatism cranio-cerebral si alte leziuni. Celelalte două persoane implicate în accident nu prezintau mărci traumatice”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

FOTO: www.mesager24.ro, ISU Bistrița-Năsăud

0 notes
461 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *