Accident în localitatea Perișor; un bărbat a căzut de pe un ATV

 -  -  1003


În urmă cu puțin timp, un accident s-a produs pe raza localității Perișor. Din primele informații se pare că un bărbat ar fi căzut de pe un ATV și ar fi inconștient. UPDATE: Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

La fața locului intervine un echipaj SMURD de prim ajutor de la Secția de Pompieri Năsăud.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, ”bărbatul are aproximativ 57 și este inconștient (cu respirație)”.

La caz a fost direcționat și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD de la Detașamentul de Pompieri Bistrița.

Intervenția este în plină desfășurare.

ACTUALIZARE 1

Victima a fost preluată de către echipajul de prim ajutor SMURD. Este conștientă, a fost stabilizată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, au anunțat reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud.

ACTUALIZARE 2

”Conform primelor verificări efectuate, în localitatea Perișor, un bărbat care conducea un ATV neînregistrat, a pierdut controlul acestuia, a ieșit în afara părții carosabile și a căzut, rănindu-se. Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 66 de ani, din Perișor a fost accidentat și transportat la spital. Acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest și îi vor fi recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Polițiștii rutieri din Năsăud continuă cercetările în acest caz.

FOTO: IPJ Bistrița-Năsăud

0 notes
128 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *