Accident între un microbuz care transporta elevi și o autoutilitară pe DN 17D, între localitățile Șanț și Valea Mare

 -  - 


Un microbuz care transporta elevi și o autoutilitară au fost implicate, marți, într-un accident rutier produs pe DN 17D,  între localitățile Sant și Valea Mare, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Bistrița-Năsăud. 

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, în momentul impactului, în microbuzul implicat în accident se aflau 12 elevi.

La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de intervenție.

Stația de Pompieri Sângeorz-Băi intervine cu un echipaj de prim ajutor SMURD și un echipaj de pompieri, iar Secția de Pompieri Năsăud cu echipajul de prim ajutor SMUR. Din primele informații, persoanele implicate în accident nu prezintă mărci traumatice. Echipajele de intervenție sunt alocate pentru evaluarea persoanelor implicate în accident, respectiv asigurarea măsurilor specifice de apărare împotriva incendiilor, respectiv sablarea carosabilului, în vederea reluării circulației rutiere în condiții de siguranță”, a precizat ISU Bistrița-Năsăud.

Intervenția este în plină desfășurare.

Polițiștii intervin și ei la locul accidentului și efectuează cercetări pentru a stabili modalitatea în care s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma accidentului.

Microbuzul școlar si-a continuat deplasarea, nicio persoană nu are nevoie de îngrijiri medicale”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Vizualizări 92 

bookmark icon

One thought on “Accident între un microbuz care transporta elevi și o autoutilitară pe DN 17D, între localitățile Șanț și Valea Mare

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.