FOTO: Accident la Beclean, în urma căruia un bărbat și-a pierdut viața

 -  -  216


În această dimineață, un accident rutier soldat cu încă un deces s-a produs pe DN 17, la Beclean în zona benzinăriei Ozana. Un bărbat care a încercat să traverseze neregulamentar a fost accidentat de un autocamion.

”Un bărbat de 62 ani, din Timișoara, în timp ce conducea un autocamion pe DN 17, pe direcția de deplasare Beclean – Bistrița a surprins și accidentat un bărbat de 68 ani, din Șirioara, care era angajat în traversarea neregulamentară a străzii” a declarat Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

La locul accidentului s-au deplasat echipajele medicale, însă cu toate eforturile medicilor, bărbatul accidentat nu a mai putut fi salvat. Acesta nu a răspuns manevrelor de resuscutare, astfel că medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Conducătorul auto a fost testat alcooltest, rezultatul fiind pozitiv. Politisții continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Potrivit Centrului Info Trafic, în zona în care s-a produs accidentul circulația s-a desfășurat cu dificultate, pe un fir alternativ.

2 bookmark
0 notes
16 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.