Accident la Rebrișoara. Un autovehicul s-a răsturnat în râul Gersa

 -  -  1520


Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce autovehiculul în care se aflau a căzut în râul Gersa. Ambele victime vor fi transportate la Spitalul Orășenesc Dr. Geroge Trifon din Năsăud.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, la locul accidentului au intervenit un echipaj de descarcerare și două echipaje de prim ajutor SMURD.

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Victimele urmează să fie transportate la Centrul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalul Orășenesc Dr. Geroge Trifon Năsăud. Ele sunt conștiente și cooperante.

ACTUALIZARE

În această seară, pe drumul comunal Gersa din localitatea Rebrișoara, o femeie în vârstă de 30 de ani, din Dumitra, în timp ce conducea o autoutilitară, cel mai probabil din cauza lipsei de experiență în conducere, pe un drum în pantă, a pierdut controlul și s-a răsturnat în albia râului Gersa”, au declarat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În urma accidentului, doi pasageri, o tânără de 19 ani și un bărbat de 63 de ani, ambii din Rebrișoara au fost răniți și transportați la spital.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezulatatul fiind negativ.

Continuă cercetările în acest caz polițiștii rutieri din Năsăud.

FOTO: Facebook – Radu Sîrbu (Mesager24.ro)

0 notes
645 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *