Accident pe DN 17, între localitățile Crainimăt și Viișoara

 -  -  1033


Două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs la intersecția dintre DN 17 și DN 15A. Pentru aproximativ 30 de minute, în zonă s-a circulat alternativ, pe un singur sens.

”Conform primelor verificări, astăzi, pe drumul național 17, între localitățile Crainimăt și Viișoara, km 32+800 m, șoferul unui autoturism care circula pe direcția Beclean-Bistrița, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Bistrița, nu ar fi acordat prioritate la efectuarea unui viraj spre stânga unui alt autoturism care circula din sens opus, intrând în coliziune cu acesta. Cel de-al doilea autoturism era condus de un bărbat de 48 de ani, din municipiul Bistrița”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În urma accidentului, bărbatul de 53 de ani a fost rănit. La fața locului a internevit modulul SMURD din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, victima fiind transportată la spital.

”Un echipaj SMURD a preluat, pentru a fi transportat la spital, un bărbat în vârstă de 53 de ani. Acesta prezenta leziuni minore care nu îi pun viața în pericol”, au declarat reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Continuă cercetările în acest caz polițiștii rutieri din Beclean. Pentru aproximativ 30 de minute, în zonă s-a circulat alternativ, pe un singur sens.

0 notes
158 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *