Accident pe drumul care leagă localitatea Blăjenii de Jos de Tărpiu. Un tânăr fără permis a fost rănit

 -  -  1537


Un tânăr din localitatea Sigmir a fost grav rănit într-un accident rutier provocat chiar de el. Autoturismul la volanul căruia se afla a ieșit în decor.

Accidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni,  în jurul orei 02.20, pe drumul comunal 31C, între localitățile Blăjenii de Jos și Tărpiu.

”Conform primelor date, în această dimineață, în jurul orei 02.20, între localitățile Blăjenii de Jos și Tărpiu, un tânăr de 23 de ani, din Sigmir, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul direcție de deplasare într-o curbă și a ieșit în afara părții carosabile”, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În urma accidentului, șoferul a fost rănit, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe SMURD din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

Fiind efectuate verificări, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Tânărul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest și i-au fost recoltate probe de sânge care vor stabili alcoolemia.

Continuă cercetările în acest caz, polițiștii din Beclean.

0 notes
662 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *