Accident pe strada Tărpiului din Bistrița; o mașină a intrat într-o țeavă de gaz

 -  -  942


Miercuri dimineața, echipajele de intervenție din Bistrița au fost solicitate să intervină la un accident rutier produs pe raza municipiului.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, accidentul s-a produs pe strada Tărpiului, unde un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu o țeavă de gaz.

La fața locului intervine un echipaj de pompieri și un echipaj de prim ajutor SMURD de la Detașamentul de Pompieri Bistrița.

În urma impactului, țeava de gaz s-a fisurat și sunt semnalate scurgeri, motiv pentru care în zonă a fost direcționat și un echipaj de la furnizorul de gaze naturale, care a oprit alimentarea pe conducta în cauză.

În autoturismul implicat în accident se aflau două persoane, însă, potrivit ISU Bistrița-Năsăud, acestea sunt conștiente și cooperante și vor primi îngrijiri medicale la fața locului.

”Persoane implicate în accident au fost evaluate de echipajul de prim ajutor SMURD și ulterior au refuzat transportul la spital”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Pompierii militari asigură măsurile specifice de apărare împotriva incendiilor, în vreme ce polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

0 notes
67 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *