Accident rutier în localitatea Podirei, produs pe fondul nepăstrarii corespunzătoare a distanței în mers

 -  -  1280


Polițiștii din Beclean au intervenit duminică la un accident rutier produs pe DN 17, pe raza localității Podirei.

Conform primelor verificări, în localitatea Podirei, pe DN 17/E58, un bărbat în vârsta de de 59 ani din Bistrița în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neatenției și nepăstrării distanței corespunzătoare în mers față de autovehiculul din față, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie vârstă de 46 de ani din Bistrița. În urma impactului autoturismul condus de bărbatul de 59 de ani s-a răsturnat, conducătorul auto împreună cu un pasager din același autoturism, un bărbat în vârsta de 43 de ani din Bistrita accidentându-se ușor, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Bistrița pentru îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte și a cauzei accidentului.

Circulația a fost blocată în zonă pentru aproximativ 45 de minute. Momentan se circulă alternativ pe o bandă. Polițiștii acționează pentru decongestionarea traficului rutier.

0 notes
405 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *