Accident rutier între două autoturisme, cu 6 persoane implicate, la Șieu Odorhei

 -  -  1020


Miercuri seara, un accident rutier în care au fost implicate șase persoane s-a produs pe raza localității Șieu Odorhei.

Potrivit primelor informații transmise de Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, în accident au fost implicate două autoturisme. În cele două mașini se aflau șase persoane, printre care și un copil.

La fața locului a intervenit modul SMURD, precum și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

”Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat șase persoane dintre care un copil. Toate persoanele au fost evaluate din punct de vedere medical, copilul va fi transportat la spital cu un traumatism cranian minor”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE

În această seară, polițiștii rutieri din Beclean au intervenit ca urmare a unui accident rutier care s-a produs pe drumul județean 151, în Șieu Odorhei. Conform primelor verificări și măsurători efectuate, un bărbat de 32 de ani, din Feleacu, județul Cluj, nu s-ar fi asigurat corespunzător în momentul în care a pătruns de pe un drum lateral pe drumul județean 151 și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din Beclean, pe direcția Lechința-Șintereag”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În urma accidentului, un băiat de 13 ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul din Beclean, a fost rănit ușor și transportat la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu etilotest, rezultatele fiind zero. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar polițiștii din Beclean continuă cercetările.

FOTO: arhivă

0 notes
145 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *