Accident rutier pe DN 17, între localitățile Podirei și Viile Cristurului. O femeie a rămas blocată în mașină

 -  -  1196


Un accident rutier în urma căruia o femeie a rămas încarcerată s-a produs marți, în jurul prânzului, pe DN 17, între localitățile Podirei și Viile Cristurului.

În urma primelor verificări, efectuate la fața locului de către polițiștii din Beclean a rezultat faptul că: pe drumul național 17, în jurul orei 13.20, un bărbat de 34 de ani, din Beclean , în timp ce conducea un autoturism pe direcția Bistrița-Dej, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul și a ajuns în șanțul din stânga direcției sale de mers”, au anunțat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În urma accidentului, o pasageră a fost rănită și a rămas blocată în autoturism, pentru scoaterea acesteia fiind necesară intervenția echipajelor de descarcerare.

”Echipajele de descarcerare au extras victima blocată, o femeie în vârstă de 34 de ani și au predat-o echipajului de prim ajutor SMURD. Prezenta un traumatism cranio-cerebral, a fost stabilizată și transportată la UPU SMURD Bistrița. Victima era  conștientă și cooperantă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Conducătorul auto a refuzat transportul la spital.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Se continuă cercetările de către polițiștii rutieri din Beclean.

Pentru aproximativ 20 de minute, polițiștii au dirijat traficul, în zonă circulându-se alternativ, pe un sens.

0 notes
321 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *