Accident rutier pe DN 17C, în Cepari; două persoane, la spital

 -  -  1068


Două persoane au fost rănite, luni, într-un accident rutier produs pe DN 17C, în localitatea Cepari.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, în accident au fost implicate două autoturisme.

Astăzi, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Năsăud au intervenit la un accident rutier produs pe Drumul Național 17C, în localitatea Cepari. Un autoturism condus de o femeie de 54 de ani din Maieru, ce se deplasa pe Drumul Național 17C pe direcția Bistrița – Năsăud, a colizionat un alt autoturism ce se deplasa din sens opus, condus de un bărbat de 48 de ani din Cepari. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea șoferiței și a unui pasager din celălalt autoturism, un bărbat de 36 de ani din Năsăud”, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

La fața locului au intervenit mai mult echipaje medicale, care au acordat asistență persoanelor rănite. Ambele victime au fost transportate la spitalul din Năsăud. Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud precizează că femeia a suferit un traumatism toracic, în vreme ce bărbatul a suferit un traumatism lombar.

Pompierii militari au procedat pentru sablarea carosabilului în urma scurgerilor de combustibil rezultate după impactul dintre cele două mașini.

Cei doi conducători auto implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Polițiștii continuă cercetările, în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la fapta de vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească modul și cauzele producerii evenimentului rutier.

FOTO: Florin Jimborean – Info Trafic Bistrița-Năsăud

0 notes
193 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *