Accident GRAV în Tureac, la 2 pași de sala Regatului Martorilor lui Iehova! 2 tineri au murit după ce s-au răsturnat cu mașina și au aterizat în curtea casei de rugăciune!

Doi tineri au decedat astăzi în urma unui accident rutier produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile meteo. Șoferul care NU avea permis de conducere a ieșit în decor și după ce a rupt un stâlp de electricitate, s-a răsturnat în curtea unei case de rugăciune a Martorilor lui Iehova.

“Modulul SMURD de la Garda de Intervenție Prundu Bârgăului, cu echipaj de descarcerare şi echipaj de prim ajutor, alături de echipajul de terapie intensivă SMURD din cadrul ISU Bistrița – Năsăud, au fost direcționate de urgență la locul solicitării.

Autoturismul a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate, iar cablurile electrice au ajuns pe sol, punând în pericol pe cei din apropiere și intervenția salvatorilor. Energia electrică pe linia respectivă a fost oprită, pentru a permite accesul salvatorilor în zonă.

q2

q4

 

 

 

 

 

Una dintre victime a rămas încarcerată, iar cealaltă victimă (conducătorul auto) a fost găsită în afară autoturismului, cu leziuni incompatibile cu viața. Victima rămasă încarcerată a fost extrasă din autoturismul răsturnat , în aproximativ 5 – 7 minute.

Din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, ambilor tineri, în vârstă de aproximativ 21 de ani, li s-a constatat decesul, la locul accidentului.” I.S.U Bistrița

Cu câteva momente înainte de producerea accidentului, aproximativ 20 de martori ai lui Iehova erau în casa de rugăciune și urmau să iasă de la adunare.Caricatură

Ziar de Bistrita