Accidente în Bistrița-Năsăud. Fetiță de 11 ani, lovită de o mașină. Un alt biciclist, rănit după ce a fost acroșat de un camion

 -  -  1721


 

 

Două accidente rutiere soldate cu victime s-au produs joi după-amiaza, pe raza localităților Livezile și Salva din județul Bistrița-Năsăud.

În unul dintre accidente, cel produs în Livezile, o fetită de doar 11 ani, care încerca să traverseze drumul național 17, a fost accidentată de un autoturism.

Conform primelor date transmise de Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, ”pe DN 17, în localitatea Livezile, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Josenii Bârgăului, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Bistrița – Vatra Dornei, a surprins și accidentat o fetiță de 11 ani, angajată în traversarea neregulamentară a străzii”. În acest caz, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,04mg/l alcool pur în aerul expirat. Se continuă cercetările în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă.

În urma celui de-al doilea accident rutier, produs între localitățile Salva și Mititei, un bărbat care se afla pe o bicicletă a fost acroșat de un camion.

”Ca urmare a primelor verificări efectuate de polițiștii rutieri la fața locului, a rezultat faptul că șoferul unui camion care circula pe DN 17D, direcția Salva-Mititei a accidentat un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Rebrișoara, care se deplasa pe bicicletă și care nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers”, arată IPJ B-N.

Șoferul camionului, un bărbat de 59 de ani, din Coșbuc, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cazul biciclistului, rezultatul a fost de 0,04mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii din Năsăud continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

0 notes
846 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *